Hvordan støtter Totens Sparebank lokalsamfunnet?

Comment

Hvordan støtter Totens Sparebank lokalsamfunnet?

Som lokalbank har vi både mange muligheter og et stort ansvar i lokalsamfunnet. Vi kjenner vår region bedre enn de fleste, både i form av arrangement, bedrifter og privatpersoner. Ofte er personene vi møter i bankhverdagen folk vi kjenner privat også, enten det er en nabo eller noen som jobber på lokalbutikken. I små samfunn er det ekstra viktig at vi som kan bidra, gjør nettopp det.

Comment


Comment

Godt nytt år!

Jeg har en gutt på fem år. Om kvelden pleier han å bli lest for før han skal legge seg, og her om kvelden ble vi akkurat ferdig med et kapittel. Da kommer det fra poden: «Pappa, vi kom til neste level!». Som dere skjønner er han inne i en fase med kanskje vel mye skjerm og spilling, noe som da har medført at kapitler har blitt til level.

Comment


En bankhverdag i endring

Comment

En bankhverdag i endring

Den ambisiøse visjonen til Totens Sparebank er å være den beste og mest aktive banken i Mjøsregionen. På dette nettstedet vil vi legge vekt på å vise at vi er mer enn bank, mer enn penger, renter, lån og kontoer. Vi har en misjon, og det er at vi skal bidra til vekst og utvikling i vår region og være en aktiv medspiller i å fremme gode bo- og arbeidsplasser. Vi vil skape, vi vil utvikle og vi vil dele. Det er derfor vi er til, og det er derfor våre ansatte går på jobb hver dag.

Comment