Godt nytt år!

GS_level.jpg

Jeg har en gutt på fem år. Om kvelden pleier han å bli lest for før han skal legge seg, og her om kvelden ble vi akkurat ferdig med et kapittel. Da kommer det fra poden: «Pappa, vi kom til neste level!». Som dere skjønner er han inne i en fase med kanskje vel mye skjerm og spilling, noe som da har medført at kapitler har blitt til level.

Overgangen fra et år til et annet kan godt sammenlignes med det å komme til neste level.

I spillverdenen er det jo slik at mot slutten av et nivå (level) føler vi stor grad av mestring og vi takler utfordringer i løpende fart. Så kommer et nytt nivå med nytt terreng, nye utfordringer og nye hindringer som vi ikke har støtt på før. Samtidig får vi ofte nye verktøy å jobbe med, eller oppgraderinger i de verktøyene vi allerede har.

På samme måte går vi inn i et nytt år og et nytt level med utfordringer; flere av de gamle utfordringene vi er vant med å håndtere, men det kommer i tillegg nye utfordringer og nye hinder som vi må finne løsninger på. Samtidig vil vi i det nye året få nye muligheter, nye verktøy, og oppgraderinger av eksisterende verktøy som hjelper oss med utfordringene.

I 2016 er det 162 år siden Totens Sparebank så dagens lys, og vi har vært i en gradvis utvikling i disse 162 årene. De siste årene har det mest påfallende med utviklingen vært tempoet som endringene kommer i. Alt går mye fortere, kundene våre er fremoverlente og bevisste på kvalitet, teknologi og produkt og vi må snu oss stadig raskere.

Vi går inn i et nytt år; terrenget og utfordringene vil være noe endret. Helt nye utfordringer kommer vi også til å møte, samtidig som 2016 byr på nye muligheter. Og alt kommer til å treffe oss i et forrykende tempo som vi ikke har opplevd tidligere.

Vi er tross alt over i et nytt level.
Totens Sparebank ønsker DEG et riktig GODT NYTT ÅR!

Geir Sindre von Schantz Nyborg er banksjef forretningsstøtte i Totens Sparebank.
Send epost: g.nyborg@totenbanken.no


Comment