Ungdoms-OL 2016

Totens Sparebank gikk inn som sponsor for Lillehammer 2016 og ble dermed offisiell bankpartner for Ungdoms-OL, som er et av de mest komplekse idrettsarrangementene i Norge på mange år.

- Totens Sparebank har i alle år hatt et nært og godt samarbeid med lag, organisasjoner, kultur- og idrettsliv gjennom sponsorater og gavemidler i lokalsamfunnet. Det var derfor naturlig for oss å sponse Ungdom-OL på Lillehammer da arrangementet er for unge og skal arrangeres i vår region. Vi håper vi med dette sponsoratet kan bidra til at enda flere unge i vår region får stor glede av Ungdoms-OL og alle de tilknyttede arrangementene, sier Rolf E. Delingsrud, Administrerende banksjef i Totens Sparebank.

Totens Sparebank er en selvstendig lokalbank med kontorer rundt hele Mjøsa. Samarbeidsavtalen gjaldt fra juni 2015 og fram til etter lekene. Hos Lillehammer 2016 var gleden stor over å få med banken på laget.

- Ungdoms-OL er et stort og viktig mesterskap, og vi trenger en god og solid bank å samarbeide med. Totens Sparebank er en institusjon i Mjøsområdet, og jeg syntes det er ekstra stas at en lokalbank tilhørende i OL-distriktet blir med oss på dette olympiske eventyret, sier administrerende direktør i Lillehammer 2016, Tomas Holmestad.

- Lillehammer 2016 og Totens Sparebank er begge opptatt av idrett, kultur og læring, og sammengleder vi oss til å styrke hverandre og ungdommen, avslutter Holmestad.

Lillehammer 2016 er de 2. vinterolympiske ungdomsleker. I 10 dager mellom 12.-21. februar 2016, vil 1 100 unge utøvere (15-18 år) fra 70 nasjoner konkurrere i 70 medaljeøvelser i de syv olympiske vinteridrettene. Foruten sport skal deltakerne også delta i et omfattende kultur- og læringsprogram.

Her finner du Lillehammer 2016s hjemmesider.