Gjør deg rik på opplevelser

Hei igjen!

Nå har vi kommet til måneden med den ekstra skuddårsdagen, måneden med morsdag, med valentinesday, fastenlavenssøndag, men i år er det nok et stort arrangement midtveis i februar som kommer til å prege lokalområdet vårt – nemlig Ungdoms OL. Som oppvokst midt i Olympiaparken på Lillehammer kan jeg ikke komme utenom å nevne den nært forestående begivenheten.

Tilbake til mitt første blogginnlegg nevnte jeg 10 punkt jeg synes det er viktig å ha i bakhodet. Nummer 8. sa: De beste opplevelsene er sjeldent avhengig av høy pengeforbruk. Et Ungdoms OL innebærer naturligvis bruk av enormt med ressurser og forberedelser for arrangør, men til gjengjeld innbyr arrangementet til en rekke muligheter for opplevelser for både utøvere og oss utenforstående, uten at det skal gå utover et stramt studentbudsjett. Ungdoms OL kan nærmest assosieres med en stor gratisfestival og det kan vi vel like!?

Denne vintermåneden er det altså en gylden mulighet til å få oppleve en rekke konserter med store artister, idrettskonkurranser inkludert en rekke nye øvelser som for eksempel monobob, nordisk lagkonkurranse, ferdighetskonkurranse i ishockey og langrennscross. Det store arrangementet inviterer også til flere foredrag med inspirerende mennesker, kinovisning utendørs og en rekke andre aktiviteter som du kan lese mer om her. Alt dette er GRATIS! Åpningsseremonien er det eneste som krever kjøp av billett og her er studentprisen 200 kroner. Det hele dras i gang fredag 12. Februar i Lysgaardbakken hvor portene åpnes klokken 17.30.

Læring er en veldig viktig del av Ungdoms OL og det legges blant annet til rette for at alle kan få prøve nye idretter utenom konkurransene. Program for lekene og mer info om Ungdoms-OL finner du på hjemmesiden her. Fra 1. februar skal Ungdoms-OL appen være tilgjengelig i både AppStore og Google Play.

Stine3.jpg

Totens Sparebank er offisiell banksponsor for lekene og vil være tilgjengelig på stand i Håkons hall under lekene – ta deg en uforpliktende tur innom for å hilse på :). Nå kan du også bestille bankkort med OL-design. Klikk her for å se designet og bestille kortet som kun er tilgjengelig for bestilling i en begrenset periode. Ungdoms OL setter stort fokus på læring og nettopp læring og kunnskap innen personlig økonomi kan være svært nyttig for alle. På Økonomilappen.no kan du gå inn å teste seg selv i noen spørsmål med temaet personlig økonomi, samt at det er en nettsiden hvor du kanskje kan finne en del andre nyttige økonomiske tips.

Vi blogges i mars :)

- Stine

Comment